Njoftimet e fundit

 • Njoftim: Regjstrimet per trajnimin SKK ne Durres dhe Fier jane mbyllur Njoftohen te gjithe anetaret dhe kandidatet e IKM se jane mbyllur regjistrimet per trajnimin e SKK per Durresin dhe Tiranen.
  Posted Feb 6, 2018, 4:33 AM by Rezart Demiraj
 • Njoftim: Regjstrimet per trajnimin SKK ne Tirane jane mbyllur Njoftohen te gjithe anetaret dhe kandidatet e IKM se jane mbyllur regjistrimet per trajnimin e SKK per Tiranen.
  Posted Jan 30, 2018, 3:27 AM by Rezart Demiraj
 • Programi i Trajnimeve per SKK ne rrethe: Te nderuar anetare te IKM. Me poshte gjeni programin e trajnimeve per SKK (projekti i Bankes Boterore) sipas rretheve.Programi DurresProgrami FierProgrami KorceProgrami Shkoder
  Posted Jan 17, 2018, 4:44 AM by Rezart Demiraj
 • Kalendari i trajnimeve per SKK ne rrethe - Sezoni 2018 Njoftohen te gjithe anetaret dhe kandidatet e IKM ne RRETHE se trajnimet per Standardet Kombetare te Kontabilitetit, ne kuader te projektit te Bankes Boterore, per vitin 2018 do te zhvillohen ...
  Posted Jan 5, 2018, 3:53 AM by Rezart Demiraj
Showing posts 1 - 4 of 65. View more »