Nryshim i Datave dhe orareve të trajnimeve ne SKK

posted Nov 1, 2017, 5:58 AM by Rezart Demiraj   [ updated Nov 1, 2017, 7:11 AM ]

Nryshim i Datave dhe orareve të trajnimeve ne SKK

Njoftohen të gjithë ata që kanë aplikuar për trajnimet e SKK në projektin “Forcimi i edukimit në fushën e kontabilitetit dhe auditimit për hartuesit e pasqyrave financiare dhe punonjësit e tatim-taksave, dhe i kapaciteteve teknike në profesionin e kontabilistit dhe audituesit” se për shkak të ndryshimit të datave të trajnimeve, pjesëmarrja në trajnim duhet të konfirmohet paraprakisht me sekretarine e IKM.

Me poshtë gjeni datat dhe oraret e reja të trajnimeve për vitin 2017.

 

APLIKIMET PRANOHEN DERI ME DT. 06.11.2017


Datat e trajnimeve per vitin 2017*

13 - 19 Nëntor 2017

20 - 26 Nëntor 2017

4 - 10 Dhjetor 2017

11 - 17 Dhjetor 2017

Oraret:

E hënë - E premte: 17.00-21.00

E shtunë: 09.00 - 15.00

E diel: 09.00 - 13.00

Vendi:

Fakulteti i Ekonomise

*Për vitin 2018 datat do te publikohen me vonë

 

Njoftim për trajnime në SKK e përmirësuara

posted Oct 20, 2017, 1:10 AM by Rezart Demiraj

Ministria e Financave dhe Këshilli Kombëtar i Kontabilitetit në kuadër të projektit “Forcimi i edukimit në fushën e kontabilitetit dhe auditimit për hartuesit e pasqyrave financiare dhe punonjësit e tatim-taksave, dhe i kapaciteteve teknike në profesionin e kontabilistit dhe audituesit” në bashkëpunim të ngushtë me Institutin e Kontabilistëve të Miratuar organizojnë në periudhën Nëntor 2017 - Prill 2018 një trajnim në shkallë të gjerë për Standardet e përmirësuara Kombëtare  të Kontabilitetit. Seancat e trajnimit do të fillojnë sipas një kalendari duke filluar nga data 20 Nëntor dhe cdo seancë do të zgjasë 5 ditë. Informacionin për kalendarin etrainimeve mund ta gjeni duke klikuar këtu.

Ftohen të gjithë anëtarët dhe kandidatët që kanë paguar kuotat e anëtarësimit përfshirë ato të vitit 2017 të regjistrohen në faqen e internetit të IKM deri në datën 31 tetor 2017. Regjistrimi mund ta bëni në faqen e internetit të IKM në rubrikën Aktivitete / Regjistrohu për Trajnimet e Ministrisë së Financave dhe KKK” duke zgjedhur kohën e zhvillimit të trajnimit sipas  preferences tuaj si dhe duke plotësuar të dhënat tuaja. Trajnimet janë falas dhe do të shërbejnë jo vetëm për zhvillimin tuaj profesional, por njëkohësisht do të konsiderohet pjesë e edukimit në vijimësi. Trajnimet do të zhvillohen në Tiranë, Durrës, Shkodër, Elbasan, Korcë, Vlorë, Fier, Berat dhe Gjirokastër.

Ftohen gjithashtu të marrin pjesë në këto trajnime edhe ekonomistë të punësuar pranë zyrave tuaja, të cilët duan të jenë pjesë e organizatës sonë dhe që kanë një eksperiencë pune jo më pak se 3 vjecare.

 

Për cdo informacion shtesë, kontaktoni në adresën e emailit ikm.alb@gmail.com ose në numrin e telefonit 042 347 585.

 

Instituti i Kontabilistëve të Miratuar

Sekretariati Ekzekutiv

Njoftim per mbledhjen e Asamblese

posted Sep 8, 2017, 5:47 AM by Rezart Demiraj

IKM njofton gjithe anetaret se diten e Shtune, date 16 shtator 2017, ora 10.30, ne Sallen e Hotel Doro City, Tirane organizon mbledhjen e Asamblese per zgjedhjen e organeve drejtuese.

Ne mbledhje marrin pjese te gjithe anetaret qe kane shlyer detyrimet deri ne daten e mbledhjes.

NJOFTIM PER KURSIN E FUNDIT MBI SKK/SNK NGA IKM

posted Mar 10, 2017, 9:08 AM by Rezart Demiraj

IKM njofton se raundi i tretë dhe i fundit per kurset e trajnimit mbi SKK dhe SNK/SNRF do të mbahet sipas kalendarit të mëposhtëm:

THEKSOJME SE KETO DO TE JENE KURSET E FUNDIT TE TRAJNIMIT PER KANDIDATET PER KM 

Lloji i TrajnimitTrajnim në SKK 
Kohëzgjatja6 ditë
Kursi III17 - 19 & 24 - 26 Mars 2017


Lloji i TrajnimitTrajnim në  SNK
Kohëzgjatja2 ditë
Kursi III8 - 9 Prill 2017


Orari për SKK 

E Premte 16.30 - 20.30 
E Shtunë 13.30 - 20.00 
E Diel 8.30 -15.00 

Orari për SNK 
E Shtunë 13.30 - 18.30 
E Diel 8.30 - 14.30 

Regjistrimet janë të hapura deri më 16 mars 2017
Për informacione të mëtejshme kontaktoni në adresën tone të emailit ikm.alb@gmail.com ose me telefon në sekretarinë e Institutit.

*** Perditësim (7/2/2017) - Kalendari i Trajnimeve SKK/SNK për hyrjen në profesionin KM

posted Feb 7, 2017, 2:31 AM by Rezart Demiraj   [ updated Feb 7, 2017, 2:33 AM ]

Per periudhen Shkurt - Prill 2017, trajnimet do të zhvillohen sipas kalendarit të mëposhtëm:

(Përditësuar)

 

Periudha Shkurt - Prill  2017

Lloji i Trajnimit Trajnim në SKK 
Kohëzgjatja 6 ditë
Kursi II 17 - 19 & 24 - 26 Shkurt 2017
Kursi III 17 - 19 & 24 - 26 Mars 2017
Lloji i Trajnimit Trajnim në  SNK
Kohëzgjatja 2 ditë
Kursi II 4 - 5 Mars 2017
Kursi III 1 - 2 Prill 2017

Orari për SKK 

E Premte 16.30 - 20.30
E Shtunë 13.30 - 20.00
E Diel 8.30 -15.00

Orari për SNK
E Shtunë 13.30 - 18.30
E Diel 8.30 - 14.30

Regjistrimet janë të hapura deri një ditë para fillimit të trajnimit!
Për informacione të mëtejshme kontaktoni në adresën tone të emailit ikm.alb@gmail.com ose me telefon në sekretarinë e Institutit.

Trajnimi i kualifikimit te vijeshem per Tiranen

posted Nov 15, 2016, 2:44 AM by Rezart Demiraj

Njotohen anetaret e IKM (KM dhe kandidate per KM), dega Tirane, se diten e Premte, dt. 25 nentor 2016, do te zhvillohet trajnimi ne kuader te kualifikimit te vijueshem sipas kalendarit te njoftuar me pare.

Trajnimi do te zhvillohet ne sallen e Universitetit Luarasi, Rr. Elbasanit, ne krah te Fakultetit te Historise dhe Filologjise, Tirane.

Trajnimi fillon ne oren 14.00 dhe mbaron ne oren 20.00.

Kalendari i Trajnimeve Nëntor - 2016

posted Oct 21, 2016, 3:55 AM by Rezart Demiraj

Lloji i Trajnimit: Ligji për Tregtarët dhe Shoqeritë Tregtare, Kodi i punës dhe SKK -15 e përmirësuar.


Pjesëmarrësit

Data

Ora

Vendi

Durrësi, Kavaja, Shkodra dhe Lezha

05.11.2016

8.30 - 14.30

Durres

Elbasani, Korça dhe Pogradeci 

12.11.2016

9.00 - 15.00

Elbasan ose Korçe

Vlora dhe Saranda   

19.11.2016

9.00 – 15.00

Vlore 

Tirana

25.11.2016

14.00 – 20.00

Tirane

Fieri, Berati dhe Lushnja

26.11.2016

9.00 – 15.00

Fier

 

Pyetesor lidhur me Trajnimin mbi Kodin e Punes

posted Jun 20, 2016, 6:10 AM by Rezart Demiraj   [ updated Jun 20, 2016, 6:10 AM ]


Trajnim përgatitor për provimet KM

posted Apr 1, 2016, 4:13 AM by Rezart Demiraj

IKM ju njofton se më 7-9 prill 2016 organizon trajnimin për anëtarët e vet që janë regjistruar për provimin për KM.

Trajnimi do të zhvillohet në Fakultetin e Ekonomisë dhe fillon në orën 17.00. Tarifa e trajnimit është 6000 lekë dhe pagesa bëhet në bankën Societe Generale në llogarinë nr. 1522 ose në arkën e IKM deri ditën e mërkurë dt. 06.04.2016.

Ju lutemi,bëni konfirmimin e pagesës për regjistrim.

Trajnim SKK dhe SNK

posted Mar 1, 2016, 12:22 AM by Rezart Demiraj   [ updated Mar 1, 2016, 12:24 AM ]

Lloji i TrajnimitTrajnim në SKK dhe SNK - Per kandidatët
Kohezgjatja6 ditë
Datat11 - 13  & 18 - 20 Mars 2016

1-10 of 59