Njoftime‎ > ‎

Anketim në lidhje me profesionin - IFAC Nëntor-Dhjetor 2013

posted Dec 10, 2013, 2:45 AM by Ikm Albania
Ju lutemi, të merrni pjesë në anketimin e mëposhtëm në lidhje me firmat e vogla dhe të mesme të profesionit kontabël, organizuar nga IFAC.

Mjafton të klikoni linkun më poshtë dhe të zgjidhni një nga gjuhët që zotëroni më mirë për plotësimin korrekt të tij.

Ju faleminderit!

Comments