Njoftime‎ > ‎

Hapen regjistrimet per modulet e trajnimit per Standardet Nderkombetare te Raportimit Financiar

posted Dec 15, 2017, 5:07 AM by Rezart Demiraj
Njoftohen te gjithe anetaret dhe kandidatet e IKM se ne kuadrin e projektit “Forcimi i edukimit në fushën e kontabilitetit dhe auditimit për hartuesit e pasqyrave financiare dhe punonjësit e tatim-taksave, dhe i kapaciteteve teknike në profesionin e kontabilistit dhe audituesit” prane KKK jane hapur regjistrimet per modulet e trajnimit per Standardet Nderkombetare te Raportimit Financiar.

Procesi i regjistrimit do te menaxhohet nga Keshilli Kombetar i Kontabilitetit. Per me shume klikoni linkun e meposhtem.


Trajnimi eshte vetem per ata individe qe ne punen e tyre zbatojne SNRF.
Comments