Njoftime‎ > ‎

Kalendari trajnimeve per SKK ne Tirane - Sezoni 2018

posted Jan 5, 2018, 3:48 AM by Rezart Demiraj   [ updated Jan 8, 2018, 3:04 AM ]

Njoftohen te gjithe anetaret dhe kandidatet e IKM ne TIRANE se trajnimet per Standardet Kombetare te Kontabilitetit, ne kuader te projektit te Bankes Boterore, per vitin 2018 do te zhvillohen sipas kalendarit te meposhtem:

15 - 21 Janar 2018 

22 - 28 Janar 2018

29 Janar - 4 Shkurt 2018

5 - 11 Shkurt 2018

 

Orari javor do te jete:

Hene - Premte    17:00 - 21:00

Shtune                09:00 - 15:00

Diele                   09:00 - 13:00 


Vendi i zhvillimit te trajnimeve

Godina Liria, ne hyrje te Qytetit Studenti


Per t'u regjistruar duhet te dergoni nje kerkese ne adresen elektronike te IKM ikm.alb@gmail.com.

Regjistrimi duhet te konfirmohet nga sekretaria e IKM.

Comments