Njoftime‎ > ‎

Kalendari i Trajnimeve Nëntor - 2016

posted Oct 21, 2016, 3:55 AM by Rezart Demiraj
Lloji i Trajnimit: Ligji për Tregtarët dhe Shoqeritë Tregtare, Kodi i punës dhe SKK -15 e përmirësuar.


Pjesëmarrësit

Data

Ora

Vendi

Durrësi, Kavaja, Shkodra dhe Lezha

05.11.2016

8.30 - 14.30

Durres

Elbasani, Korça dhe Pogradeci 

12.11.2016

9.00 - 15.00

Elbasan ose Korçe

Vlora dhe Saranda   

19.11.2016

9.00 – 15.00

Vlore 

Tirana

25.11.2016

14.00 – 20.00

Tirane

Fieri, Berati dhe Lushnja

26.11.2016

9.00 – 15.00

Fier

 

Comments