Njoftime‎ > ‎

Kalendari i trajnimeve per SKK ne rrethe - Sezoni 2018

posted Jan 5, 2018, 3:52 AM by Rezart Demiraj   [ updated Jan 5, 2018, 3:53 AM ]
Njoftohen te gjithe anetaret dhe kandidatet e IKM ne RRETHE se trajnimet per Standardet Kombetare te Kontabilitetit, ne kuader te projektit te Bankes Boterore, per vitin 2018 do te zhvillohen sipas kalendarit te meposhtem:


Durres        dy fundjava             2 - 4 shkurt dhe 9 - 11 shkurt

Fier             dy fundjava            9 - 11 shkurt dhe 16 - 18 shkurt

Shkoder      dy fundjava            16 - 18 shkurt dhe 23 - 25 shkurt

Korce          dy fundjava            23 - 25 shkurt dhe 2 - 4 mars

Per t'u regjistruar duhet te dergoni nje kerkese ne adresen elektronike te IKM ikm.alb@gmail.com.

Regjistrimi duhet te konfirmohet nga sekretaria e IKM.

Comments