Njoftime‎ > ‎

Kurs përgatitor për provimin e parë

posted Apr 8, 2015, 4:11 AM by Rezart Demiraj   [ updated Apr 10, 2015, 12:35 AM ]
Instituti i Kontabilistëve të Miratuar (IKM) njofton të gjithë anëtarët e tij të cilët do të marrin pjesë në provimet për titullin KM sezoni 2015, se në datat 16 - 18 Prill 2015 organizon kursin përgatitor për provimin e parë "KONTABILITETI, RAPORTIMI FINANCIAR DHE ANALIZA E PASQYRAVE FINANCIARE"

  • Trajnimi fillon më 16 Prill 2015 ora 16.30 dhe zhvillohet ne Fakultetin e Ekonomisë të Universitetit të Tiranës. 
  • Regjistrimet bëhen pranë zyrës së IKM dhe pranohen deri një ditë para fillimit të trajnimit. 

Për më shumë kontaktoni nëpërmjet e-mailit: ikm.alb@gmail.com, ose me telefon: 042347585.
Comments