Njoftime‎ > ‎

LISTA E KANDIDATEVE FITUES NE PROVIMIIN E PARE PER KONTABEL TE MIRATUAR

posted Apr 30, 2015, 2:29 PM by Rezart Demiraj
Lista e Fituesve te provimit date 25 prill 2015 “Kontabilitet, Raportim Financiar dhe Analiza e Pasqyrave Financiare”

Comments