Njoftime‎ > ‎

Mbi ndryshimet në legjislacionin tatimor—Paketa Fiskale 2014

posted Feb 18, 2014, 2:14 AM by Ikm Albania   [ updated Feb 18, 2014, 2:15 AM ]

NJOFTIM

 

Njoftohen të gjithë anëtarët e IKM, Dega Tiranë se në datën 27 Shkurt 2014, do të zhvillohet trajnimi me temë:

“Mbi ndryshimet në legjislacionin tatimor—Paketa Fiskale 2014”.

Trajnimi do të zhvillohet në ambientet e Universitetit Marin Barleti, nga ora 17.00 deri 21.00. Tarifa e trajnimit është 3.000 L dhe kryhet në arkën e IKM ose në llogarinë e Institutit nr. 1522 pranë Societe Generale Albania.

Lektore është (MPA) Enkelejda (Pipa) Brahaj, pedagoge dhe drejtore e tatimeve indirekte në Drejtorinë e Përgjitshme të Tatimeve.