Njoftime‎ > ‎

Mbledhja vjetore Dega Tirane

posted May 30, 2013, 11:51 PM by Ikm Albania
Instituti i Kontabilisteve te Miratuar (IKM) dega Tirane, njofton te gjithe anetaret e tij Kontabiliste te Miratuar dhe kandidate per KM, se diten e Premte date 14.06.2013 ora 17.00, ne sallen nr. 24  te universitetit "Marin Barleti", organizon mbledhjen vjetore te deges.

Per informacion me te hollesishem kontaktoni ne adresen ikm.alb@gmail.com ose ne nr e telefonit 04347585.
Comments