Njoftime‎ > ‎

Mbledhja vjetore e Asamblesë

posted Dec 21, 2012, 4:00 PM by Ikm Albania   [ updated Dec 22, 2012, 9:50 AM ]
Njoftohen të gjithë Kontabilstët e Miratuar dhe kandidatët për KM anetarë të IKM, se në daten 22.12.2012, ora 11.00 në ambientet e universitetit "Marin Barleti", prane liqenit artifcial, organizohet mbledhja vjetore e asamblesë si dhe pritja për festat e fundvitit 2012.

Të gjithë anëtarët që dëshirojnë të marrin pjesë në mbledhje janë te lutur të konfirmojnë pjesëmarrjen e tyre në adresën ikm.alb@gmail.com.