Njoftime‎ > ‎

*** NDRYSHIM - TRAJNIMI SNK SHTYHET PER DATAT 29, 30 MARS 2014

posted Mar 20, 2014, 5:46 AM by Rezart Demiraj
Ju njoftojmë se për arsye objektive, trajnimi i planifikuar nga IKM për datat 22 dhe 23 Mars 2014, shtyhet për fundjavën tjetër më 29 dhe 30 Mars. Ju falënderojmë për mirëkuptimin!
Comments