Njoftime‎ > ‎

Njoftim

posted Oct 8, 2013, 4:21 AM by Rezart Demiraj

Instituti i Kontabilistëve të Miratuar (IKM) njofton të gjithë anëtarët e tij kandidatë për Kontabilistë të Miratuar, si dhe të interesuar të tjerë të cilët duan të hyjnë në testimet për të fituar titullin "Kontabël i Miratuar", se në datat 19 - 20 Tetor 2013 fillon trajnimet në STANDARDET NDERKOMBËTARE TË KONTABILITETIT (SNK). 

Për informacion më të hollësishëm kontaktoni me zyren e IKM nëpërmjet adresës ikm.alb@gmail.com ose me telefon 0693243482.

Comments