Njoftime‎ > ‎

NJOFTIM MBI TRAJNIMIN SKK

posted Mar 13, 2015, 1:05 AM by Rezart Demiraj   [ updated Mar 13, 2015, 1:07 AM ]
Trajnimi ne SKK i planifikuar nga IKM per sot do te zhvillohet javen tjeter dhe fillon te premten dt.20.03.2015. Vendi dhe ora e trajnimit do te njoftohen me vone nga IKM. Ju falenderojme per mirekuptimin.
Comments