Njoftime‎ > ‎

NJOFTIM PER SHPERNDARJEN E CERTIFIKATAVE PER TRAJNIMET NE SKK DHE SNRF

posted Apr 25, 2018, 5:12 AM by Rezart Demiraj   [ updated Apr 25, 2018, 5:28 AM ]
Filloi shperndarja e certifikatave per trajnimet e SKK-ve dhe SNRF-ve qe u zhvilluan ne periudhen nentor 2017 - Mars 2018.


Shperndarja e certifikatave per SNRF si dhe certifkatat per SKK per trajnimin e kryer ne Tirane, do te kryhet ne periudhen 01-04 Maj 2018 ora 17.30-19.30.
Vendi i shperndarjes Godina Liria, Qyteti Studenti, Tirane.


Lidhur me shperndarjen e certifikatave mund te informoheni ne njoftimin e nxjerre ne faqen e KKK
http://kkk.gov.al/artikull.php?id=280
Comments