Njoftime‎ > ‎

SNRF për Ndermarrjet e Vogla dhe të Mesme

posted Jan 7, 2013, 3:59 AM by Ikm Albania

Njoftohen të gjithë anëtarët e degëve Durres, Elbasan, Korçë dhe Pogradec se në datat 12-13 Janar 2013 organizohet trajnimi në SNRF për ndërmarrjet e mesme dhe të vogla në kuadrin e kualifikimit të vijueshëm të detyrueshëm. Trajnimi zhvillohet ditën e Shtunë në orën 08.30 në ambientet e Shtëpisë së Pushimit të Ministrisë së Brendshme Durrës. Regjistrimet bëhen pranë kryesive të degëve përkatëse.

Comments