Njoftime‎ > ‎

Trajnimi i fundit per SNK

posted Mar 12, 2013, 6:59 AM by Rezart Demiraj   [ updated Mar 17, 2013, 2:10 PM ]
IKM njofton te gjithe kandidatet per KM se ne datat ,23-24 Mars 2013 organizohet kursi i fundit ne trajnimin per SNK per sezonin e provimeve 2013.

Trajnimi do te zhvillohet ne sallen e IEKA prane zyrave te IKM dhe fillon diten e Shtune ne oren 13.00.

Regjistrimet behen ne zyren e IKM dhe  perfundojne diten e Premte date 22.03.2013 ora 15.00. 

Per informacion me te hollesishem kontaktoni ne adresen e IKM: ikm.alb@gmail.com.
Comments