Njoftime‎ > ‎

Trajnim në SNK

posted Jan 25, 2013, 1:27 PM by Rezart Demiraj

IKM njofton të gjithë anëtarët e vet kandidatë për Kontabël të Miratuar, se në datat 02 - 03 Shkurt 2013 organizon trajnimin në SNK.

Kursi i trajnimit do të organizohet në universitetin "Marin Barleti" pranë liqenit dhe fillon ditën e Shtunë në orën 13.00.

Regjistrimet mbyllen ditën e Premte dt. 01.02.2013.

 

Për informacion më të hollësishëm kontaktoni në adresën e IKM ikm.alb@gmail.com

Comments