Njoftime‎ > ‎

Trajnim ne SKK (të rishikuara) dhe SNK/SNRF

posted Jan 27, 2015, 3:23 AM by Rezart Demiraj   [ updated Jan 27, 2015, 3:24 AM ]
Instituti I Kontabilistëve të Miratuar (IKM) njofton se kanë filluar regjistrimet për trajnime në Standardet Kombëtare (te rishikuar) dhe Standardet Ndërkombëtare të Kontabilitetit, të cilat janë kërkesë e detyrueshme për hyrjen në testimet për Kontabilist i Miratuar, sezoni 25 Prill – 16 Maj 2015.

Klikoni këtu për më shumë informacion dhe për kalendarin e trajnimeve
ĉ
Rezart Demiraj,
Jan 27, 2015, 3:23 AM
Comments