Njoftime‎ > ‎

TRAJNIM PERGATITOR KM

posted Apr 17, 2014, 1:03 AM by Rezart Demiraj
Njoftohen te gjithe anetaret e IKM te cilet do te  hyjne ne provimet per Kontabiliste te Miratuar ne sezonin 2014 se ne datat 25 - 27 Prill 2014 organizohet trajnimi pergatitor per provimin e kontabilitetit.

Trajnimi do te zhvillohet prane Fakultetit Ekonomik dhe fillon diten e Premte ne oren 17.00.

Tarifa e trajnimit eshte 4,000 leke dhe pagesa mund te kryhet ne llog bankare 1522 banka Société Générale ose ne arken e IKM.

Regjistrimet mbyllen diten e Enjte dt. 24.04.2014 ora 14.00
Comments