Njoftime‎ > ‎

Trajnim SKK dhe SNK

posted Mar 1, 2016, 12:22 AM by Rezart Demiraj   [ updated Mar 1, 2016, 12:24 AM ]
Lloji i TrajnimitTrajnim në SKK dhe SNK - Per kandidatët
Kohezgjatja6 ditë
Datat11 - 13  & 18 - 20 Mars 2016

Comments