Njoftime‎ > ‎

Kalendari i Trajnimeve SKK dhe SNK

posted Nov 10, 2015, 3:36 AM by Rezart Demiraj   [ updated Nov 10, 2015, 3:37 AM ]
Instituti i Kontabilisteve te Miratuar njofton te gjithe anetaret e tij, kandidate per KM, si dhe te gjithe te intersuarit e tjere te cilet duan te hyjne ne testimin per Kontabilist te Miratuar se ne muajin Mars 2015 organizon trajnimet ne SKK dhe SNK sipas ketij kalendari.

Kalendari i Trajnimeve

Per hyrjen ne testimin per "Kontabilist i Miratuar"

Periudha Nentor - Dhjetor 2015
Lloji i Trajnimit Trajnim në SKK
Kohezgjatja 6 ditë
Datat 20-22 Nentor & 4-6 Dhjetor 2015
 
Lloji i Trajnimit Trajnim në SNK
Kohezgjatja 2 ditë
Datat 12 -13 Dhjetor 2015
 

Për pjesëmarrje në trajnim më parë kërkohet regjistrimi si anëtar i IKM me statusin Kandidat për Kontabilist të Miratuar.

Dokumentacionin e nevojshëm e gjeni ne Rubriken "Si të bëhesh anëtar" në websitin www.ikm.org.al

Per me shume informacion kontaktoni me IKM me nje nga menyrat e kontaktit te paraqitura ne faqen e internetit www.ikm.org.al
Comments